Retur

RETUR

Vi håber, at du bliver glad for dit nye tøj fra PAROL.

Skulle der være noget, som du ikke er helt tilfreds med, giver vi 14 dages fuld returret på varer købt hos PAROL. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varerne.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter du har modtaget varerne til shop@parol.dk og fra fortrydelsens dato skal du senest 14 dage efter returnere de købte varer. 

Varerne returneres til adresse:

PAROL
Banegårdsvej 1
9500 Hobro

hvad enten det er at bytte til en anden vare eller til at få pengene retur. 

PAROL betaler returneringsomkostninger i Danmark. Du skal blot henvende dig til os på shop@parol.dk og bede om returlabel. 

Køberen betaler for returporto udenfor DK.

Pakker sendt med efterkrav modtages ikke.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi. Med andre ord – du kan prøve tøjet på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik. Du må kun afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor og får kraftig lugt af røg, parfume eller noget andet, pletter, huler eller slidmærker, vil vi betragte tøjet som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens tilstand i forhold til handelsmæssige værdi.