PAROLs HISTORIE

PAROL´s historie fra dengang til i dag

I 2003 startede vi Gen’ren, en redesign butik i Randers der havde tilknyttet 7 freelance designere. Vores vision var at redesigne kvalitetstøj, og dermed give det et nyt og moderne udtryk. Set i bakspejlet var vi foran vores tid med tanke på bæredygtighed. Det var en fantastisk og lærerig rejse, som skabte en ild i mig for at designe og producere tidsløst design af kvalitetsmaterialer. Vi lærte også hvor vigtigt det er for kvinder at kunne få sit eget personlige udtryk gennem styles produceret i begrænset antal.

PAROL i dag er casual, klassisk tøj med unikke detaljer og snit, som understreger det feminine touch. Vi følger ikke sæsoner når det kommer til mode, vi tror på at tøjet skal være relevant på alle tider af året. Hos PAROL bestræber vi os på at bruge de bedste og mest naturlige åndbare garn og stoffer, så tøjet er elegant, komfortabelt, og kan bruges henover sæsonerne.

PAROL´s tøj er designet til dig, der kan nikke genkendende til følgende:

  • Jeg vil gerne have mit tøj passer til flere situationer, casual som business
  • Jeg har brug for mit tøj er både smart og behageligt at have på
  • Jeg elsker at mit tøj kan kombineres og bruges år efter år

Produktion og bæredygtighed

Vores produktion udføres kun i EU, primært de Baltiske lande, og kun på fabrikker hvor vi gennem personligt engagement og kulturforståelse, kan stå inde for arbejdsforholdene.

Som chefdesigner har jeg flere steder bidraget til at opbygge en teamånd efter danske principper, som lokalt inddrager udviklingsafdeling og produktionen sammen i den kreative proces.

Det er dyrere at producere i EU, men PAROL lægger vægt på den nære og direkte kommunikation med fabrikkerne, den korte produktionstid og transport som skåner CO2 aftrykket.

De løbende styles i begrænsede mængder er vores DNA som slow fashion, for at reducere spild.

Vores engagement

PAROL Zero Waste blev født af min erfaring fra Gen’ren. Visionen fra den gang, - "vi bruger hvad vi har", er blevet overført til nu, hvor vi bland andet bruger vores stofrester fra produktionen. Vi ønsker at have så lidt spild som muligt og være med til at gøre jorden til et bedre sted at leve på, for mennesker og dyr.

Strik cardigan med knapper

 

Find Parols sortiment:

  • Håndværkerbyen 4, 2670 Greve, efter aftale. Ring / skriv og lav aftale i dag på 21 19 15 15 eller shop@parol.dk
  • parol.dk hvor vi tilbyder gratis fragt og retur

 Med bedste hilsner fra Irina Berg, designer og ejer af PAROL