Om udsalg

 

Det der før i tiden var to store begivenheder om året i butikkerne – sommer- og vinter udsalg - har forvandlet sig til konstante fødselsdage, mid-season, outlets, fredag eftermiddags rabat og hvad ellers man kan finde på hos de forskellige brands.

Lad os erkende, at det først og fremmest er de overflødige mængder af tøj, som bliver produceret i konkurrence om billige produktionspriser, der er problemet.

Og prisen for det er unødvendig belastning af naturens ressourcer.

Det er OS som forbrugere, der skal ønske mindre udvalg, i bedre kvalitet, der kan holde længere, og som med smart design kan kombineres og bruges i det uendelige.

Det har altid været PAROL´s holdning, at høj kvalitet og bæredygtighed er vejen frem til en sundere verden. Det er dyrere at producere i høj kvalitet og begrænset antal, men alligevel har vi sat priserne så selv efter udsalg hos konkurrenterne med sammenlignelige produkter, holder PAROL en fair pris.

En anden del af visionen vedrører dig personligt, da PAROLs fravalg af udsalg vil styrke dit image, fordi du vil vide, at det stykke tøj du køber i dag, ikke om kort tid bliver nedsat til en lav pris.

Verden har brug for dig og mig, for kun sammen kan vi gøre den grønnere.

Hvad du kan gøre helt konkret er:

  1. Køb kun det stykke tøj som du har brug for.
  2. Gennemgå din garderobe og sammensæt dine looks før du shopper.
  3. Drop udsalg, som fører til fejlkøb, forstoppelse i dit klædeskab og manglende overblik af det tøj, du allerede har.
  4. Køb af brands, som arbejder hårdt på at være bæredygtige, ikke kun af navn...

Du er altid velkommen til at bestille 1 : 1 tid i PAROLs showroom / butik i Hobro for at blive stylet og få gode råd til din tøjstil.

Ring på 21 19 15 15 eller skriv til shop@parol.dk

 

Du kan læse mere om PAROLs indsats for bæredygtighed her.